het ruikt hier naar liefde
3 tips om de zomer in je zaak binnen te halen

Ontdek onze 3 tips om de zomer in je zaak binnen te halen.

Weg met de winter

Als het mooie weer daar is, moet je ruimte maken. Loop even rond in je zaak en haal er alle spullen weg die je aan de winter herinneren. Heb je tapijten en/of gordijnen? Geef ze allereerst een wasbeurt om daarna terug op te halen en te benevelen met de Begeuren® geurspray. Geef je klanten dat extra fris en veilig gevoel met de geursprays van de reeks Begeuren® aromatherapie.

Groen, ik hou van je

Nu je misschien wat lege ruimtes hebt gecreëerd, vul je deze op met planten en bloemen. Planten in een stijlvolle pot, hangende planten en boeketten, daar worden klanten blij van. Wil je dit onbewuste effect nog versterken om nog blijere klanten te hebben? Plaats een Begeuren® geurtoestel in je zaak en omhul elk plekje in een zomers parfum.

Meer wit

Wit is ongetwijfeld de kleur van de zomer. Het brengt ons naar de Ibiza-sferen, de kleine Griekse eilanden en de rust van de goudgele stranden. Breng deze sensatie ook in jouw zaak. Overspoel je winkel of kantoor met de kleur wit. Combineer met texturen van linnen en katoen en je geeft je klanten dat extra huiselijke en rustige gevoel. Ondersteun deze beleving met de exclusieve Begeuren® geuren op basis van etherische oliën. De Begeuren® aromatherapie geuren hebben een antibacteriële en antivirale werking om die extra frisse toets te geven aan je winkel, showroom, kantoor of praktijk.

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.