Marketing olfactif professionnel. Parfumage et désodorisation pour les magasins, les bureaux et les soins.

Boutique

%

Plus de chiffre d’affaires dans votre magasin ?

Un appareil de parfumerie dans votre magasin augmente votre chiffre d’affaires. Les clients sont plus détendus et ne sont plus rebutés par les mauvaises odeurs. Découvrez votre solution de marketing olfactif.

Bureau

%

Plus de concentration au bureau ?

Un parfum de bureau professionnel accroît la concentration des employés. De plus, le bureau sent toujours le frais, ce qui constitue un accueil agréable pour vos visiteurs.

Secteur des soins de santé

%

Plus de bien-être dans les soins de santé ?

Le marketing olfactif professionnel dans le secteur des soins conduit à un plus grand sentiment de bien-être. Les couloirs et les pièces sentent toujours le frais grâce à notre contrôle des odeurs sûr et sain.

N’oubliez pas de nous suivre sur les canaux suivants : Facebook, Instagram, Youtube et LinkedIn

ÇA SENT LE SUCCÈS ICI ©
Kevin Binnemans
Kevin Binnemans
Dranken.be

Ik werk al 10 jaar samen met Anne en Begeuren. Eerst in nightlife en vervolgens op evenementen. Uiteindelijk hebben we ook gekozen om in ons hondentrimsalon een toestel te plaatsen. Dankzij de frisse persoonlijkheid en enthousiasme weten we elkaar steeds opnieuw te vinden! Een vlotte aanpak met gepaste geurmarketing.

Door deze professionele vriendschap is dan ook een partnership ontstaan tussen ons ( dranken.be ) en Begeuren. De lancering van de enigste echte Begeuren Gin zal dan zeker en vast zijn doel ook niet missen en iedereen verrassen.

Op nog vele geurende jaren!

Rob Zilla
Rob Zilla
Robb.Zilla

Sinds ik de geuren en de professionele geurverspreider van Begeuren® gebruik, ondervind ik een veel aangenamere sfeer in mijn juwelenzaak. De klanten zijn enthousiaster en gaan sneller over tot aankoop. Sindsdien ervaar ik meer terugkomende klanten. Daarenboven gaan de zaken nog beter dan vroeger, top gewoon. Het persoonlijke geuradvies van Begeuren® leidt tot geurmarketing die écht werkt.

Sauvegarde WZC
Wim Borremans
Sauvegarde WZC

Omdat ons woonzorgcentrum een nieuwbouw betreft hebben wij van in het begin gekozen voor een geursysteem, geïntegreerd in de ventilatie van de gemeenschappelijke delen van ons woonzorgcentrum. De voorbereiding van de installatie werd nauwlettend opgevolgd en begeleid. Samen met de professionele begeleiding van de geurexpert van Begeuren hebben wij initieel gekozen voor een fleurige doch niet opdringerige geur die door de bewoners en bezoekers als zeer aangenaam werd ervaren. Afspraken worden steeds nagekomen, levering gebeurt snel, persoonlijk en met de nodige begeleidende uitleg. De installatie van de nieuwe geurflessen is zeer gebruiksvriendelijk. Kortom, wij zijn zeer enthousiast gebruiker van de geurmarketing en de diensten van Begeuren.be

BORGinsole
Gratienne Sioncke
BORGinsole

Dankzij de frisse toetsen van witte thee en citrus kunnen we het energieke en dynamische karakter van onze biomechanische analyses doortrekken in de ganse atmosfeer van onze praktijk. Dank, Anne, voor het professionele advies en je hulp bij de keuze van de ideale geur en voor je service met superlatieven!

Businesslab
An Verstraete
Businesslab

Businesslab staat voor: groepscoaching, op en top kennis en beleving. Dat wil zeggen dat de geuren en de geurmachines van Begeuren meer dan welkom zijn. Niets is fijner om binnen te komen in een lekker en fris ruikende seminariezaal. Maar dat is nog niet alles: ook de vriendelijke service van het Begeuren-team draagt bij aan onze eigen beleving. Een beleving in het kwadraat dus …

Pourquoi choisir Begeuren® ?

N

Des produits 100% sûrs, à base de produits naturels

N

Parfume et désodorisation en 1 produit

N

Plus de 15 ans d'expertise en matière de parfums

N

Conseils professionnels en matière de parfums

A propos de nous
Anne Guffens est une experte en parfums et la force motrice de Begeuren®.
Enfant, elle était déjà fascinée par tout ce qui avait trait aux odeurs.
Elle a développé non seulement un sens de l’odorat et de l’émotion olfactive, mais aussi un bon nez pour les affaires. Votre entreprise.