het ruikt hier naar liefde
Adem gezuiverde lucht in

Je kan er niet meer omheen: er zijn dit jaar bijzondere hardnekkige virussen en bacteriën in omloop die verantwoordelijk zijn voor hoesten, niezen, verkoudheden en infecties van de luchtwegen.

De term Coronavirus en de gerelateerde ziekte Covid -19 is wereldwijd een feit. Veel mensen zoals jij en ik maken zich zorgen en zoeken naar doeltreffende beschermingsmaatregelen. Ook wij ontvingen veel vragen van onze klanten hoe ons lichaam op een natuurlijke wijze te beschermen met etherische oliën. Helaas hebben wij geen wondermiddel voor deze virussen, en toch bieden we graag hulp.

Ons advies is de rust te bewaren en alle advies van de overheid inzake hygiënische maatregelen nauwlettend op te volgen.
Versterk ook jouw immuunsysteem!
Met etherische oliën kan je de kiemverontreiniging (ook kiemkracht) in de lucht van onze kantoren en woonkamers verminderen.

Vele etherische oliën hebben een antibacteriëleantivirale of zelfs antimycotische werking. Etherische oliën hebben de kracht om ons immuunsysteem te versterken en leveren hun bijdrage om ons te beschermen tegen infecties.

Dankzij de koude verdamping van de etherische oliën wordt de lucht gezuiverd en krijgen ziektekiemen veel minder kans op overleving

Maak kennis met Begeuren® Fresh Mint obv etherische oliën.

    • luchtzuiverde werking,
    • vermindert de bacteriën in de lucht,
    • 100% bio, 100% professioneel product

  KOOP NU IN DE WEBSHOP de Begeuren® Fresh Mint antibacterieel – antiviraal

GA NAAR DE WEBSHOP

Geurexperte Anne Guffens - Begeuren

Anne Guffens, aromatherapeute

Als aromatherapeute en geurexperte ben ik al meer dan 15 jaar in de ban van de kracht van etherische oliën. In nauwe samenwerking met wetenschappers, onderzoekers en professionele producenten van de beste essentiële oliën heb ik de antibacteriële en antivirale werking van essentiële oliën verwerkt in de Begeuren® geuroplossingen.

Zeker in deze moeilijke momenten is het van groot belang dat we goed voor elkaar zorgen. Dat ieder van ons zich goed en veilig mag voelen. Werk je op kantoor of werk je van thuis? Voor elke werksituatie hebben wij gepast advies.

Geurmarketing en aromatherapie: een magisch duo. #hetruikthiernaarsucces TELEFONISCH GEURADVIES AANVRAGEN

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.