het ruikt hier naar liefde
Altijd een fris mondmasker met mondmaskerspray

Niemand die ooit gedacht had dat het zover zou komen, maar sinds bijna een jaar is het mondmasker volledig ingeburgerd in het dagdagelijkse leven. Je draagt er een in elke winkel en op drukke plaatsen. Soms hou je jouw mondmasker ook buiten aan. Zeker op koude dagen. Misschien heb je mondmaskers die volledig passen bij je outfit of lifestyle. Hoe dan ook, het mondmasker is razendsnel een deel van onze samenleving geworden.
Altijd een fris mondmasker met de mondmaskerspray. Het ontgeuren van je mondmasker geeft je urenlang een vrij gevoel.

Welke mondmaskers mag je gebruiken?

Begin februari kwam het bericht dat ook in kantoorruimtes mondmaskers aangeraden worden. Zelfs al hou je voldoende afstand. Daar waar vroeger elke bedekking van de mond aanvaard werd, zijn er nu duidelijke richtlijnen. Even op een rijtje:

Toegelaten:

  • Stoffen mondmaskers
  • Wegwerpmaskers
  • FFP2-maskers

Niet toegelaten

  • Sjaals
  • Bandana’s
  • Mondmaskers met een ventiel

Hoe draag je jouw mondmasker?

Heel wat mensen lijken er een eigen mening over te hebben. Maar er zijn enkele belangrijke regels om je mondmasker correct te dragen. Zorg dat het nauw aansluit aan het gezicht en dat neus én kin bedekt zijn. Was je handen voor het opzetten en na het afnemen van het mondmasker. En tot slot: leg een gebruikt mondmasker nooit neer op tafel. Steek het gerust in je broekzak, maar mijd contact met oppervlakken die door anderen ook aangeraakt worden.

Ondanks de noodzaak en de gewenning, ben je toch opgelucht als dat mondmasker af gaat. Al eens gedacht aan een mondmaskerspray om het dragen van je mondmasker aangenamer te maken?

Spray de vieze geurtjes uit je mondmasker

Bij het dragen van een mondmasker adem je steeds in en uit in hetzelfde doekje of dezelfde materie. Het is logisch dat dit snel de geur van je mondmasker beïnvloedt. Ook de materie zelf heeft een eigen geur. De stoffen maskers was je dagelijks. Een papieren wegwerpmondmasker ververs je dagelijks. Maar een mondmaskerspray geeft ook tussendoor een aangename verfrissing. Spray in het midden van het mondmasker, laat enkele minuutjes drogen en geniet van een verfrissende en zuiverende geur. Klik hier voor het instructiefilmpje. Gebruik niet zomaar om het even welke textielverfrisser. De chemische stoffen komen zo wel heel snel in je lichaam terecht. Gebruik een mondmaskerspray met 100% natuurlijke etherische aroma’s.

Welk geurtje geef je aan je mondmasker?

Een geur heeft een grote invloed op je emoties. Kies dus niet om het even welke geur. Kies iets dat je de juiste emotie geeft. Begeuren® Fresh Mask bestaat in 3 geuren:

  • Munt werkt verfrissend en stimulerend.
  • Eucalyptus werkt energetisch en opbouwend.
  • Groene thee brengt ontspanning en balans.

Daarnaast hebben de mondmaskersprays van Begeuren® een antivirale en antibacteriële werking. Een belangrijke eigenschap om gezonder op pad te gaan.

Copyright © 2021 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.