het ruikt hier naar liefde
Breng met geuren geborgenheid en troost in je uitvaartcentrum

Als uitvaartconsulent zorg je voor mensen tijdens een heel zware periode in hun leven. Je bereidt het moment van afscheid met de grootste zorg voor. Je speelt een belangrijke rol in de start van het rouwproces. Dit is cruciaal voor de weg die nog volgt. Maar hoe ingetogen en zorgzaam je ook bent. De producten die je nodig hebt om dit alles te verwezenlijken brengen een specifieke geur met zich mee. Een geur die automatisch geassocieerd wordt met lijden en verdriet. Weet dat dit niet zo hoeft te zijn. De professionele geuroplossingen van Begeuren® stralen een volledig andere sfeer uit. Breng met geuren geborgenheid en troost in je uitvaartcentrum.

 

Jouw uitvaartcentrum ontgeuren en Begeuren®

De geuroplossingen van Begeuren® zijn gebaseerd op natuurlijke etherische oliën. En die hebben een dubbel effect. In de eerste plaats gaan ze jouw uitvaartcentrum ontgeuren. Ze nemen met andere woorden alle aanwezige geuren weg. Pas daarna verspreiden ze de subtiele en aangename geur die je wenst. Een geur van sereniteit, troost en geborgenheid. De spanning neemt af. Dit laat familie en vrienden toe in alle rust afscheid te nemen van hun geliefde. Ook je medewerkers, die dagelijks met heftige emoties geconfronteerd worden, ervaren het kalmerende effect van deze geursystemen zonder chemische toevoegingen.

Waar in je uitvaartcentrum verspreid je deze geuren?

Het antwoord op deze vraag is snel gegeven. Overal. In de aula waar de afscheidsdienst plaatsvindt. In jouw koelingssysteem. Op de kledij van de overledene. In de dienstwagens. Voor alle toepassingen is een oplossing. Geurtoestellen zorgen voor een automatische werking via jouw ventilatiesysteem. Geurspray brengt het aroma op de kledij van de overledene. En voor de dienstwagens zijn geurkorrels ideaal. Verspreid overal hetzelfde aroma. Het geeft jouw uitvaartcentrum een eigen identiteit en karakter. Geurexperte Anne Guffens ontwikkelt voor jou de geur die op gepaste wijze inspeelt op de emoties van de bezoekers in jouw uitvaartcentrum.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.