het ruikt hier naar liefde
De 3 meest vieze geuren die je klanten doen lopen

Vieze geuren, is een subjectief gegeven. Of iets nu lekker ruikt of eerder stinkt, dat is bij iedereen verschillend. Dat hangt sterk af van de opvoeding die je kreeg of je culturele achtergrond. De waarde die je aan een geur hecht, is je aangeleerd. Denk maar aan de befaamde Scandinavische gefermenteerde vis, de Franse Munsterkaas of de doerianvrucht. Allemaal schijnen ze walgelijk te stinken, maar toch worden ze gezien als lokale lekkernij.

Maar van welke geuren gaan jouw (Vlaamse) klanten lopen? Hieronder zie je de top 3 van vieze geuren die je klanten doen lopen.

Rioolgeur

Al eens een zaak binnengestapt en een geur waargenomen die verdacht veel lijkt op rioolstank? Vast wel. Die indringende geur kan heel wat oorzaken hebben: een gebrek aan ventilatie, oude leidingen, een scheurtje of een breuk in de leiding …
Hoe dan ook, rioolgeur past niet in winkel, laat staan in een restaurant. Uiteraard wil je er zo snel mogelijk van af. Een goede ontgeurder biedt meteen een oplossing. Een paar keer sprayen op de plaats van de geurhinder en … weg vieze geur. Althans, tijdelijk. Voor een permanente oplossing moet je natuurlijk de oorzaak van de geurhinder aanpakken.

Zweetlucht

Op plaatsen waar mensen intensief samen komen kan er wel eens een ‘zweetluchtje’ hangen. Moeilijk te vermijden, zeker niet tijdens de zomer maanden. Vooral winkels waar kledij of schoenen worden gepast hebben er wel eens last van. Maar ook tijdens een intensieve dag op kantoor kan een muffe geur de focus bezoedelen. Ook hier kan een ontgeurder instant de oplossing zijn, maar voor permanent begeuren of ontgeuren kies je beter voor een geurtoestel.

Geur van sigaretten

Of je nu zelf roker bent of niet, de geur van sigaretten kan je niet echt aangenaam noemen. Rokers dragen die geur mee in hun kledij of de dampen van sigaretten komen je zaak binnen gewaaid via de voordeur of de deur van het terras. Onaangenaam voor de andere gasten. Je doet er alles aan om je klanten een totaal-beleving te bieden, zowel je rokende als niet-rokende klanten. De geurspray is hierbij niet de meest ideale oplossing. Je kan immers niet elke 5 minuten met de spray je zaak rondlopen. Kies voor een geurapparaat en voorzie zo op permanente wijze je winkel, kantoor, restaurant of zaak van een aangename geur.

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.