het ruikt hier naar liefde
De geheimen achter een frisse en positieve indruk

De 5 geheimen achter een frisse en positieve indruk in je fitnesscentrum, showroom, zorgproject of op kantoor.

Geur kent veel geheimen. Geur is emotie, geur roept herinneringen op, dat las je al in dit blogbericht. Niet gek dus, dat we de geur van citrus, en die van citroen in het bijzonder, associëren met schoonmaken en hygiëne. De bacteriedodende en geurneutraliserende eigenschappen van citroen worden immers al sinds jaar en dag gebruikt in heel wat huis-, tuin- en keukentoepassingen. Sanitaire ruimtes en toiletten zijn dan ook enkele van de meest voor de hand liggende toepassingen.

Bovendien geeft de geur van citrus je een energieboost: je voelt je beter, fitter en je staat zelfzekerder in je schoenen. Een goede basis voor heel wat ondernemingen dus.

Wil je de klanten in je sportschool of fitnesscentrum een extra aanmoediging geven, zodat ze zich optimaal gemotiveerd voelen tijdens hun work-out? Dan is de geur van citroen/limoen een absolute aanrader. Je kan de neutraliserende eigenschappen van citrusgeur ook gebruiken in de kleedkamers , want iedereen wil met een voldaan en schoon gevoel vanonder de douches stappen.

Ook in (auto)showrooms, waar wel eens onaangename geuren binnen waaien, is citroen een oplossing. De neutraliserende werking zorgt ervoor dat de eerste indruk niet die van rubber en uitlaatgassen is.

De geur van pompelmoes heeft een positieve invloed op het concentratievermogen in de ruimte. Ideaal dus voor de productiviteit op jouw kantoor of opleidingscentrum!

Maar ook om de netheid en hygiëne binnen jouw zorgproject te benadrukken, is een geurapparaat dat de subtiele geur van citrus verspreidt aangewezen.

Benieuwd naar nog meer voordelen van begeuren en ontgeuren van jouw winkel/showroom, kantoor  en zorgproject? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.