het ruikt hier naar liefde
Een geurkaars schenkt je geur warmte en licht.

In deze tijden keren we op vele vlakken terug naar de basis. We hebben minder contact, maar genieten des te meer van dat ene contact dat we wel mogen hebben. Onze uitstapjes gaan terug naar het buiten zijn. Naar de natuur. We worden ons bewuster van zintuigen die door de dagelijkse flow soms op de achtergrond geraakt waren. We keren ook terug naar onszelf, naar onze emoties, naar de kleine dingen waar we geluk uit halen.

Een geurkaars brengt licht

Een vlammetje staat al eeuwenlang voor licht en hoop. Een kaarsje branden als symbool uit hoop op betere tijden. Een kaarsje branden als steun voor degene die het even moeilijk hebben. Een lichtje om een gezellige sfeer te creëren.

Een geurkaars brengt warmte

Het vuur van de kaars brengt letterlijk en figuurlijk warmte. Warmte in huis, maar evengoed op het werk. Een huiselijke sfeer tijdens het werken bevordert ons welbevinden en creëert werkplezier. Het geeft je net dat tikkeltje meer om in je thuiswerkplek gemotiveerd aan de slag te gaan.

Een geurkaars brengt geur

Niets dat onze emoties meer prikkelt dan geur. Geuren kan je zelfs het best met emoties omschrijven. Zoek je een warme, huiselijke sfeer? Ervaar je liever een gevoel van energie en frisheid? Geuren laten je dit ten volle beleven.

Schenk geur, warmte en licht

In deze bijzondere tijden gaan veel hartverwarmende boodschappen de wereld in. Sta je versteld van de veerkracht van je medewerkers en wil je hen bedanken voor hun inzet in deze moeilijke omstandigheden? Draag je je klanten een warm hart toe? Zoek je een manier om iedereen die het beste van zichzelf geeft in deze gezondheidscrisis te bedanken? Schenk hen geur, warmte en licht: natuurlijke geurkaarsen op basis van etherische oliën die hun zintuigen prikkelen en hen de moed geven door te gaan.

Koop de Begeuren ® geurkaars in onze webshop. Een geurkaars als relatiegeschenk met je eigen logo? Dat kan! Neem contact.

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.