het ruikt hier naar liefde
Een instant gelukkig gevoel voor je klanten dankzij de geur van de lente

De lente staat voor blijheid, licht en lucht, op je blote voeten door het gras huppelen, aan de geurende bloesems ruiken. Wie wordt nu niet gelukkig van de lentegeur?

Maar de geur van de lente is niet altijd even aangenaam. Denk maar aan de geur van vers bemeste landerijen, de geur van uitlaatgassen of de stank van riolering.
Ook geuren van een frietkot, bakkerij of horecazaak in de buurt van je winkel of kantoor kan als onaangenaam of bedreigend ervaren worden.

Bij vieze geuren ondervinden jouw klanten hinder in hun welbevinden. Het kan hun aankoopgedrag negatief beïnvloeden of het kan ertoe leiden dat ze helemaal niet je zaak binnen stappen.

Breng de lente binnen met geuren van groene en witte thee.

De geur van groene thee staat voor frisheid. Een belangrijke eigenschap van groene thee is rust geven. De groene, verfrissende en ontspannende geursensaties van Begeuren® zijn terug te vinden in alle geuroplossingen: de geurgels voor de geursystemen, de geursprays en de geurkaarsen.

Heb je een kledingzaak? Dan kies je beter voor de geur van witte thee. Deze geur is licht en sensueel. Past helemaal bij de beleving die een fashion store moet geven.

Voor een extra belevingstoets, heeft Anne Guffens, geurexperte bij Begeuren®, unieke geurcombinaties gecreëerd. Een vleugje jasmijn zorgt voor elegantie, toetsen van citrus voor extra frisheid en bij de geur van mimosa breekt de lente helemaal door.

Geen idee welke lentegeur best past bij jouw winkel of kantoor?


Vraag een professioneel geurconsult aan

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.