het ruikt hier naar liefde
Geuren brengen geborgenheid

Uitvaartcentra hebben een cruciale rol bij het einde van het leven. Tenminste, het einde van het leven van de overledene, maar niet dat van de omgeving. Een uitvaartcentrum is bijna het beginpunt van de rouw. Het is de eerste rustplaats van de persoon die is heengegaan. Eveneens een van de eerste punten waar rouwenden met hun recent verlies geconfronteerd worden. Misschien kwam het heel plots of net heel verwacht. Veel te jong of na een vruchtbare levenswandel. Emoties zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Emoties die geuit mogen en moeten worden. Creëer met geuren een sfeer waarin deze emoties een plaats krijgen.

De kracht van geur

Geuren hebben een heel bijzondere eigenschap. Ze prikkelen de hersenen rechtstreeks in de emotionele zone, zonder voorafgaand langs het verstandelijk redeneren te passeren. Je emoties worden dus beïnvloed door geuren. Geuren nemen de spanningen weg. Gesprekken onder rouwende familieleden of vrienden krijgen een andere invulling. Er is ruimte om dat cruciale rouwproces te starten.

Zelden stress door de juiste geuren

De druk op uitvaartcentra ligt vaak heel hoog. Geuren hebben een positief effect op de werksfeer. Periodes van grote drukte verlopen in alle sereniteit. Er is zelden stress. De geurtoestellen een week op non-actief zetten, zou de werksfeer snel terug doen omslaan. Ga met zorg om met het beroep én de collega’s.

Geur geeft identiteit

De geursystemen van Begeuren ® brengen ook in de uitvaartsector meer eigenheid en karakter. Een geur roept herinneringen op. Laat dit vooral een goede herinnering zijn in moeilijke tijden voor de bezoekers. Een gevoel van geborgenheid. Een plek waar je veilig kan rouwen.

Altijd de perfecte dosering met een geursysteem

De geursystemen van Begeuren ® verspreiden natuurlijke geuren en kwalitatieve parfums. De geurverspreiding is in het bijzonder van toepassing in de aula, de groetkamer en de koeling. Ze spelen ook een belangrijke rol in het wegnemen van onaangename geurtjes, het zogenaamde ontgeuren. Je stelt ze heel eenvoudig zelf in. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en verplaatsen. Er komen geen residu’s in airco’s of op meubilair. Er zijn systemen voor ruimtes van verschillende omvang, van rouwkamer tot meditoria of toonzalen. Een kleine investering van minder dan €1 per dag brengt je bezoekers tot 27% meer gevoel van geborgenheid.

Extra geborgenheid

Een brandende kaars brengt al eeuwenlang troost op moeilijke momenten. Het warme licht, het dansende vlammetje en het gebaar van het ontsteken van de kaars geeft mensen hoop. De Begeuren ® geurkaars heeft het allemaal en nog veel meer. De geborgenheid van de subtiele geuren die vrij komen krijg je er bovenop. Bovendien zit de 100% natuurlijke was en de katoenwiek in een matzwart glaasje wat de brandende kaars een serene uitstraling geeft.

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.