Geurmarketing in je zaak gebruiken?

Geurmarketing in je zaak gebruiken?

In een wereld waar marketingstrategieën steeds geavanceerder worden, is het van essentieel belang om unieke en effectieve manieren te vinden om jouw merk te onderscheiden. Geurmarketing is zo’n innovatieve benadering. Het is niet slechts een tactiek, maar een ervaring die een diepe en blijvende indruk achterlaat bij klanten. In dit artikel onthullen we de kracht van geurbeleving en presenteren we 9 redenen welke meerwaarde deze voor jouw bedrijf betekent. 

  1. Welkomstgevoel Creëren: De juiste geur zorgt ervoor dat klanten zich meteen welkom en comfortabel voelen. Dit positieve eerste contact legt de basis voor een succesvolle interactie.
  2. Verhoging van de Omzet: Studies tonen aan dat een aangename geur de verkoop met 7% verhoogt. Geuren beïnvloeden subtiel koopgedrag, wat resulteert in meer verkoop.
  3. Langere Verblijfsduur: Geuren zorgen ervoor dat klanten langer in je winkel of kantoor blijven. Een langer verblijf vergroot de kans op aankopen.
  4. Klantloyaliteit: Een onderscheidende geur zorgt ervoor dat klanten vaker terugkeren naar jouw locatie, waardoor de klantloyaliteit wordt versterkt.
  5. Productiviteitsboost: Een aangename werkomgeving, inclusief geur, verhoogt de productiviteit van medewerkers met gemiddeld met 17%.
  6. Toename van Welzijn: Een goed gekozen geur vermeerdert het algemene welzijnsgevoel met 27%, wat bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur.
  7. Gezonde Lucht: Natuurlijke aroma’s verbeteren de luchtkwaliteit, die bijdragen aan de gezondheid van zowel klanten als personeel.
  8. Professionele Uitstraling: Een unieke geur bevordert jouw professionele en gepolijste uitstraling van je bedrijf.
  9. Merkenidentiteit: Een op maat gemaakte geur weerspiegelt en versterkt de identiteit van je merk.

Bij Begeuren® begrijpen we de subtiele, maar krachtige invloed van geur. Onze natuurlijke aroma’s zijn ontworpen om jouw zakelijke omgeving naar succes te laten ruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend geuradvies en ontdek hoe je jouw zaak naar een hoger niveau kunt tillen.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk de succesverhalen van andere ondernemers die voor Begeuren® hebben gekozen.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.