het ruikt hier naar liefde
Altijd een fris geurend huis met gecombineerde geurspray en ontgeurspray
Geurspray en ontgeurspray in één

Je huis is meer dan ooit je nestje. Je brengt veel meer tijd door in je huis. Niet alleen om te wonen, maar ook om te werken. De kinderen zijn meer thuis dan ooit. Thuis online lessen volgen en studeren. Het is intussen al goed ingeburgerd. Maar het vele thuis zijn brengt ook heel wat ongemakken met zich mee. In de winter zet je niet snel een raam open voor wat frisse lucht. Het koelt veel te snel af. Nochtans kunnen we die frisse lucht goed gebruiken. Het heeft een effect op je concentratie om thuis te werken of te studeren én op de gezelligheid in je huis. Condens en vochtigheid blijven in de lucht hangen. De muffe geur die je misschien soms op kantoor ervaart, neemt je huis over.

Tijd om hier iets aan te doen! Al eens aan een geurspray gedacht? Niet eentje die zich mengt met de andere geuren die in je huis rondzweven. Wel een geurspray die de vieze geurtjes wegneemt en vervangt door een heerlijk subtiel aroma. Met andere woorden, het is een geurspray en een ontgeurspray in één. Geen chemische toestanden, maar gemaakt van natuurlijke aroma’s, van essentiële oliën. De geur en de werkzame stoffen in de aroma’s hebben een positief effect op je welbevinden. Je krijgt een betere concentratie tijdens het thuiswerk of de thuislessen. Een aangenaam gevoel om in je huis tot rust te kunnen komen. Of net om wat energie in de lucht te laten hangen.

De geur- en ontgeurspray van Begeuren maakt de lucht gezond

Begeuren biedt je een kant-en-klare oplossing voor het begeuren en ontgeuren van je huis, je kantoor of je winkel. De geur- en ontgeursprays zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Toch hebben we 1 topper. De naam spreekt boekdelen. FRESH HOME is verkrijgbaar als gecombineerde ontgeurspray en geurspray. Uiteraard gecombineerd met een ontgeurende werking. De FRESH HOME Geurspray werkt antibacterieel en antiviraal en houdt schimmels tegen. De natuurlijke aroma’s van de etherische oliën geven een warm gevoel en energie aan de omgeving.

Ontdek onze geursprays in onze winkel.

Vraag naar advies bij geurexpert Anne Guffens: anne@begeuren.be of volg ons op Facebook voor nog meer ontgeurtips.

Copyright © 2021 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.