het ruikt hier naar liefde
Groene thee gezond als drank én als geur

Wat kan een groen theetje heerlijk smaken. Mooi meegenomen dat het niet alleen lekker, maar ook heel gezond is. Al duizenden jaren lang is de kracht van deze bijzondere drank wereldwijd gekend. Groene thee is gemaakt van jonge bladeren van de theeplant. Deze blaadjes krijgen direct na het plukken een behandeling met stoom. Hierdoor blijven de heilzame stoffen in de blaadjes hangen. En zijn ze perfect te gebruiken als basis voor thee of als natuurlijk aroma. Groene thee is dus gezond als drank én als geur.

De werking van groene thee als drank

Het drinken van groene thee is gezond en heilzaam op vele vlakken. Groene thee werkt bacteriën en virussen weg. Het werkt ontgiftend en zelfs schimmelwerend. Je weerstand neemt toe. De thee beschermt je tegen kwaaltjes als misselijkheid, pijn en stress. Of kan gebruikt worden als natuurlijk mondwater. De antioxiderende werking gaat rimpels tegen en werkt zelfs kanker remmend.

Een van de gekendste toepassingen is het drinken van groene thee als ondersteuning om af te vallen. Want door de groene thee versnelt je stofwisseling en worden de kilo’s sneller weggewerkt. Staat je slechte cholesterol te hoog? Dan verzwakt groene thee de negatieve gevolgen.

Voorzie dus niet alleen koffie in je bedrijf. Het drinken van een groen theetje is goed voor jou en je medewerkers.

Ervaar de kracht van het aroma van groene thee in je bedrijf

Wil je jouw klanten een gevoel van rust en balans geven als ze in je bedrijf binnenkomen? Wil je het vertrouwen van je klant in jouw bedrijf versterken? Wil je datzelfde doen voor je medewerkers? Verspreid dan het natuurlijke aroma van groene thee. Weet je wat een van onze klanten ons wist te vertellen? Dat de geur van groene thee het ideale opkikkertje is om in de namiddag terug met volle goesting aan het werk te gaan. Dat is te danken aan de citrusachtige toets die de etherische olie verspreidt. En aan de ontgeurende werking waarmee de natuurlijke aroma’s onmiddellijk andere storende geuren doen verdwijnen.

Wil je in jouw bedrijf ook een gezonde en opkikkerende omgeving creëren? Contacteer Begeuren® en ga voor de toepassing die het best bij jouw bedrijf past.

De gel voor het geurtoestel Cube – 500 g

De spray als oplossing om instant te ontgeuren en begeuren – 1 000 spray-eenheden

De geurfles voor het geurtoestel  Elite – 350 ml

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.