het ruikt hier naar liefde
Begeur en ontgeur je winkel en zie je omzet stijgen

Jouw winkel is je heiligdom. Hij is je bron van inkomsten. Maar vooral je passie. Je doet er alles aan om de beleving voor je klanten tiptop in orde te houden. Met topproducten en een topservice. En met een topbeleving in een nette, mooie en aangenaam geurende winkel. Maar tot je grote frustratie heb je dit zelf niet in de hand. Hoe goed je ook poetst en verlucht voor de deuren opengaan. Eens de eerste klanten zich in de paskamers begeven keert de beleving om. Geuren van zweetvoeten als de schoenen af gaan. Geuren van zweet als de kledij gepast wordt. Je hebt al alles geprobeerd. Geurstokjes, automatische geurspray, noem maar op. Maar niets neemt die onaangename geurtjes weg. En dat heeft allemaal een invloed op het koopgedrag van de klanten die volgen. Hoe later op de dag, hoe slechter. Erger je je al lang aan dit probleem, maar zie je geen uitweg? Dan heb je nog niet aan ontgeuren gedacht. Ontgeur je winkel en zie je omzet stijgen.

 

Waarom hebben geuren zoveel invloed op het koopgedrag van de klanten in je winkel?

Ruiken is een heel bijzonder zintuig. Horen, zien, smaken en voelen zijn heel rechttoe rechtaan. Je hersenen verwerken de prikkels in de bijbehorende zones en klaar is kees. Bij geuren is dat helemaal anders. Die gaan rechtstreeks naar je limbisch systeem. En dit hersengebied staat in voor gevoelens. Gevoelens die ook rechtstreeks en onbewust je gedrag beïnvloeden. We hoeven je niet te vertellen dat zweetgeuren je niet bepaald gelukkig maken. Je wil het liefst van al zo snel mogelijk vluchten en verse lucht inademen. Muffe geuren jagen je klanten letterlijk weg.

 

Ontgeur je winkel met natuurlijke producten

We kennen allemaal de geurproducten uit het grootwarenhuis. Felle, onnatuurlijke geuren die je direct aan de kleinste kamer in huis doen denken. Je wil niet dat jouw klanten met dat gevoel komen shoppen. Bovendien zijn deze geurproducten chemisch en allesbehalve gezond. Iedereen ademt die chemische stoffen in. Dagdagelijks, thuis en overal waar ze gaan. Deze geuren mengen zich met de onaangename geuren in de omgeving. En zo krijg je een nóg vervelendere geurcocktail. Maak hier het verschil in jouw winkel. Zet in op ontgeuren. Neem die slechte geuren letterlijk weg. Met natuurlijke producten. Sprays, geurkaarsen of geurtoestellen op basis van etherische oliën gaan zich niet zomaar vermengen met die zweetgeurtjes in je winkel. Ze nemen ze weg. Klanten ademen steeds frisse en gezonde lucht in. Alles ruikt heerlijk netjes. Jouw klanten blijven langer binnen en genieten van de topbeleving die jij creëert. Ze kopen meer en komen sneller en vaker terug. Je ziet je omzet stijgen.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.