het ruikt hier naar liefde
Sensuele geuren uit het Oosten

Oosterse of oriëntaalse geuren zijn sensueel, warm, exotisch en mysterieus. Denk je aan oosterse geuren, dan denk je aan kruiden en specerijen. Weelderige en bedwelmende tonen die vaak verzacht worden met zoete of bloemige tonen. Wist je dat oosterse geurprikkels het langst blijven hangen in dat hersendeel dat onze zintuigen koppelt aan herinneringen (de primaire olfactorische cortex)? Wil je weten waarom? Lees dan zeker verder.

Met een geurmachine van Begeuren® heeft je winkel, kantoor of praktijk een constante, optimale en subtiele geurbeleving.

Als geurexperte en aromatherapeute ga ik op zoek naar geuren die mensen bewegen, geuren die mensen tot actie aanzetten. Daar draait het tenslotte om wanneer je geur professioneel inzet om je ondernemersdoelen te bereiken.

Al meer dan 11 jaar heb ik zeer goede ervaringen en boek ik voor mijn klanten mooie resultaten met de geur van jasmijn. Deze geur komt bij iedereen zeer vertrouwd over en dat komt omdat in ongeveer 80% van alle parfums, natuurlijke jasmijnmaterialen verwerkt zitten.

Het effect van jasmijngeur op je omzet? Een boost!


Boek nu je gratis geuradvies op maat

De pure en frisse jasmijngeur heeft ook nog een ander wapen in de strijd om het onbewuste van klanten en kopers: het is een natuurlijke hormoonregulerende stof. Vandaar het ‘sensuele’ van deze oosterse geur. De fysiologisch actieve stoffen spelen een vitale rol in het welbevinden en het goedvoelen van de mens. Een accelerator voor je klantbeleving.

De geur van jasmijn is een accelerator voor je klantbeleving.


Boek nu je gratis geuradvies op maat

Vragen over geurmarketing? Contacteer me voor een vrijblijvende babbel.

>> Via Messenger

>> Stuur “geur” naar +32 476 32 53 44 

 

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.