het ruikt hier naar liefde
Verander de beleving in je apotheek dankzij geurmarketing
Je hebt er een neus voor. De uitdrukking is niet zomaar uit de lucht gegrepen. De neus en de mogelijkheid om te ruiken is essentieel voor het gedrag van mensen. Geuren zijn signalen die je doen genieten of net doen weglopen. De geurprikkels beïnvloeden rechtstreeks je emoties en je gedrag dat daaruit voortkomt. Welk gedrag zie je het liefst bij de klanten in jouw apotheek? Genieten of zo snel mogelijk terug buiten willen zijn? Het antwoord spreekt voor zich. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten genieten van de beleving in jouw apotheek? Dat doe je met geurmarketing. Help met geurmarketing 3 misverstanden over je apotheek de wereld uit

 1. Je gaat enkel naar de apotheek als je ziek bent.

De tijd dat je alleen medicijnen koopt in de apotheek is verleden tijd. Bij de apotheek vind je kwalitatieve producten om jezelf goed te verzorgen. Zepen, shampoos, huidcrèmes, tandpasta’s, parfums, cosmetica, … Je vindt er gegarandeerd het ideale product dat bij jou past. Je krijgt advies op maat. Het apotheekbezoek is een aangename beleving. Zet dit kracht bij met de juiste geur. Laat je klanten genieten.

2. Bij de apotheek ruikt het naar medicijnen.

Zeker weten dat je direct weet over welke geur het gaat. Een vleugje ontsmettingsalcohol vermengd met siroop. Of andere combinaties. In elk geval geuren die je klanten niet meteen over de streep trekken om lang in de apotheek te vertoeven. Ook niet als de geuren van lekkere zepen of parfums erdoor gemengd raken. Een mengeling van geuren is nooit goed. Ga voor 1 subtiele geur die de identiteit van je apotheek weerspiegelt.

3. Ziekenhuizen, dokterspraktijken en apotheken behoren tot dezelfde categorie.

In ons hoofd link je ziekenhuizen en dokterspraktijken naadloos aan een bezoek aan de apotheek. Uiteraard blijft de apotheek een belangrijke plaats om je medische problemen op te lossen. Maar er is een evolutie. Je apotheek is een boetiek vol kwaliteitsproducten.

Zonnecrèmes die je met een klein laagje volledig beschermen tegen de brandende zon. Of een huidcrème die je eindelijk verlost van die jeukende huid en die je doet stralen. Zepen die de huid niet uitdrogen, goed voor jong en oud. En zo wordt het lijstje steeds langer.

De apotheek is een belevingsplek voor de ultieme zelfzorg. Zet die beleving kracht bij met de passende geur.

Ontgeur en begeur je apotheek met Begeuren® Hoe krijg je alle geuren weg uit je apotheek? En hoe krijg je een nieuwe geur die past bij je passie voor gezondheid?

Ga voor de automatische geurtoestellen van Begeuren®. De geurtoestellen verspreiden automatisch een subtiel aroma in je apotheek. Dat aroma geeft niet alleen een aangename geur. Het start met het wegnemen van alle andere geuren. Dankzij dit proces van ontgeuren gaat je aroma niet verloren tussen de andere geuren in je apotheek. De aroma’s van Begeuren® zijn gezonde geuren. Onze geuren zijn op natuurlijke basis, bio en vegan, vervaardigd met vakkennis en passie. 100 % veilig in gebruik. Klanten blijven langer, komen sneller terug en doen meer aankopen.

Ontdek de mogelijkheden van geurmarketing voor jouw apotheek bij Begeuren®. Contacteer ons voor ‘ een vrijblijvend geuradvies ‘

Copyright © 2021 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.