het ruikt hier naar liefde
Verhoog je productiviteit bij het thuiswerken

Thuiswerken heeft zijn voor- en nadelen. Dat heb je wellicht al ondervonden. Je werk en privé zijn moeilijker te scheiden. Iedereen is meer thuis, waardoor er minder verlucht wordt. Je bent al eens sneller afgeleid door een huishoudelijke taak of een dringend klusje. Wist je dat de juiste geur je productiviteit bij het telewerken aanzienlijk verbetert? Enkele tips op een rijtje.

  1. Neem onaangename geuren uit je thuiswerkplek weg

Meer volk in huis, betekent meer geuren. Geuren van koffie, eten, afvoeren, wasmachine,… Je vertoeft er de hele dag in. Ontgeuren is de eerste stap om de productiviteit te verhogen. De geursprays van Begeuren bevatten sowieso biologische geurvernietiger. De onaangename geuren die je bevangen tijdens het thuiwerken verdwijnen snel.

  1. Geuren bespelen je gevoel tijdens het thuiswerken

Geuren hebben een bijzondere eigenschap. Ze gaan rechtstreeks naar de gevoelszone in je hersenen. Hierdoor spelen ze onbewust direct in op je gevoel. En dat gevoel beïnvloedt op zijn beurt je gedrag. Wil je jouw concentratie en productiviteit bij het thuiswerken verhogen? Ga dan voor geuren die zuiverheid, frisheid en balans brengen. Deze eigenschappen vind je bij Begeuren® in de Begeuren® Fresh, Fresh Home en Groene thee, eventueel met een vleugje citrus.

  1. Zuiver de lucht in je thuiswerkplek

Je staat er wellicht meer bij stil dan ooit. Gezondheid komt voorop. Je wil zuivere lucht inademen. Dat is niet alleen gezond, maar ook van onschatbaar belang voor je concentratie. De geursprays van Begeuren® hebben een veelzijdige werking. Ze zuiveren de lucht van virussen, bacteriën en schimmels.

  1. Geuren onderscheiden je woon- en werkplek

De balans tussen werk en privé staat meer dan ooit onder druk. Het onderscheid is moeilijk te maken als je thuis aan het werk bent. Als je geluk hebt, kan je in een aparte ruimte werken. Maar bij velen zijn de leefruimtes nu ook werkruimtes geworden. Hoe kan je dan na een lastige werkdag tot rust komen? Geuren zijn hier perfect voor. Tijdens het werken kies je voor je thuiswerkplek een geur die energie opwekt en de concentratie bevordert. En na de werkdag verspreid je een rustgevende, warme geur. Door de rechtstreekse inwerking van geuren op gevoelens, creëer je instant een andere beleving in dezelfde ruimte.

  1. Dompel je thuiswerkplek subtiel onder met geuren en warmte

Waarom niet gaan voor een geurkaars in plaats van een geurspray? Een geurkaars geeft naast een aangename geur nog eens een extra dimensie aan je thuiswerkplek. Ze vult de thuiswerkplek met sfeer en warmte. En laat net ook dat bevorderlijk zijn voor de productiviteit bij het telewerken.

Werk productief in je thuiswerkplek en kies een geurspray of geurkaars van Begeuren®.

Vraag naar advies bij geurexpert Anne Guffens: anne@begeuren.be of volg ons op Facebook voor nog meer ontgeurtips.

Copyright © 2021 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.