het ruikt hier naar liefde
Zweet-alarm

Als je in hete, zomerse temperaturen met een aantal mensen samen in 1 ruimte werkt, kan er wel eens een onaangename zweetlucht hangen. Dat is niet alleen vervelend voor de medewerkers, maar ook voor de klanten.

Als het warm is, is het heel normaal dat mensen transpireren. Oververhitte en gezwollen voeten kunnen mensen ertoe aanzetten hun schoenen onder hun bureau uit te schoppen. Logisch dat onaangename geuren het kantoor vullen.
Terwijl je je in het zweet werkt, ben je je er niet altijd van bewust hoe storend die geur kan zijn. Maar je klanten of bezoekers die uit de frisse buitenlucht komen, ervaren de onaangename geur tot wel 10 keer sterker.

Wist je dat geurhinder zowel tot lichaamlijke als mentale aantasting van het wezijn  leidt? Hoofdpijn, misselijkheid, verlies aan concentratie en stress kunnen het gevolg sijn van een slechte omgevingsgeur.
Resultaat: een daling van de productiviteit van je medewerkers.

Wist je dat slechte geuren een negatief effect hebben op je commerciële transacties? Klanten kopen minder of gaan lopen en kopen helemaal niet. Ook de waarde van je dienst of product daalt onbewust in de perceptie van je klant.
Gevolg: je business loopt onherstelbare imagoschade op.

Hoe voorkomen? Eenvoudig, met de geuroplossingen van Begeuren®.

Kies voor een totaaloplossing. De geursystemen en geurmachines van Begeuren® leveren een permanente, stimulerende geur tot in elk hoekje van je kantoor of bedrijfsgebouw.


Vraag een geuradvies aan

Of haal nu onze instant geuroplosser in huis. Dit topproduct is 100% natuurlijk en neemt in enkele secondes onaangename zweetgeurtjes weg. Probeer nu en bestel online.


Bestel nu de geurspray in de webshop

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.