het ruikt hier naar liefde
De kracht van oosters parfum

De eeuwenlange kracht van oosters parfum.

Zijn je klanten vooral vrouwen? Is het nogal vaak de vrouw die ‘ja’ zegt bij de aankoop van jouw product? Heb je een dienstverlening waar hoofdzakelijk dames beroep op doen?

Dan kan je met een oosters parfum je zaak laten ‘boomen’.

Je gelooft me niet? Toch zijn oosterse geuren al eeuwenlang in gebruik om mensen welkom te heten, als sensuele geur om romantiek op te wekken, ja zelfs als afrodisiacum. Heb ik nu wel je aandacht?

Op de ‘floating market’ van Bangkok wordt een krans van jasmijnbloemen om je hals gehangen. Een hartelijk ontvangst. Je voelt je meteen op je gemakwanneer een Thaïse dame je naar je bootje begeleidt. De heerlijke geur maakt deze ‘bloem der bloemen’ tot een van de favoriete ingrediënten voor het bereiden van parfum. De jasmijngeur prikkelt immers je beleving, ook al bevind je je in een onwennige of ongekende situatie.

Ook op jouw klanten kan het ontspannende karakter van de geur van jasmijn een positief effect hebben. Zeker als je een zaak hebt waar kledij wordt gepast, bereik je met jasmijngeur het gewenste effect: het opgekikkerde zelfvertrouwen zorgt er immers voor dat er enthousiaster wordt gepast. En verkocht!

Ook in de dienstverlenende sector is een oosters parfum op basis van de jasmijnbloem zeer populair. Wist je dat het beroemde 5 sterren luxe hotel Oberoi in Mumbai gehuld is in de geur van jasmijn. De geur weerspiegelt de identiteit van het hotel.

Misschien kan ook jij je schoonheidssalon, je kantoor, je interieurzaak, je coachingsruimte, … een unieke geur-identiteit geven. Oosterse geuren werken ontspannend, brengen rust en zelfvertrouwen. En dit op een, voor de klant, erg onbewuste manier. Geur als extra ondersteuning van je verkoop, geurmarketing. Gegarandeerd een succes.

Je kan er voor kiezen om tussen klanten door even met een geurspray voor een verfrissende geur te zorgen, maar je kiest beter voor een geurapparaat. Daarmee wordt je zaak van een optimaal verspreide en subtiele geur voorzien.

Wil jij ook in jouw zaak 7% meer omzet behalen door de minieme investering van € 1 per dag*? Vraag dan een professioneel geurconsult aan en wij leggen jouw opties bloot.

(* bij normale geurverspreiding met een standaard geurtoestel op basis van een periode van 5 jaar)

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.