het ruikt hier naar liefde
Herfstgeuren, dat is pure gezelligheid

Herfstgeuren

Ruik jij de frisse herfstlucht bij een boswandeling of de geuren van amandel en kaneel bij het bakken van een taart? Je bent er vast mee eens dat de herfst een specifieke geur heeft. Wanneer de dagen korter worden en de nachten langer en donkerder, zoeken we gegarandeerd de gezelligheid op.

De herfst is aangebroken en het is tijd om je winkel, kantoor of showroom ernaar te laten ruiken.

Alle geuren van Begeuren ® zijn ecologisch, biologisch en 100% natuurlijk. Ook onze verpakkingen en labels zijn vervaardigd in materialen met respect voor de natuur.

Geurmachines

Essentiële oliën zijn een geweldige manier om je zaak te vullen met een natuurlijke geur. De Begeuren ® geurmachines verspreiden heerlijke en pittige geuren, aangepast aan het seizoen en de emotie.

Amber geuren met toetsen van vanille, kaneel en hout zijn een perfecte blend voor een cosy en rustig gevoel. De zoete citrustoon van orange gecombineerd met kruidnagel brengt onze gedachten al bij Sinterklaas en Kerst, de meest hartverwarmende periodes van het jaar. Wil je in deze bijzondere tijden van gezondheidscrisis je klanten en medewerkers dat extra gevoel van veiligheid geven? Informeer naar onze geurproducten op basis van eucalyptus. Deze geur is geweldig voor de inkom van winkels, kantoren en showrooms, omdat het mensen naar binnen lokt en uitnodigt om te blijven.

Geurkaarsen

Geurkaarsen zijn een gemakkelijke manier om (thuis)kantoor naar de herfst te laten ruiken. Met de Begeuren ® Blue Velvet geurkaars haal je het openhaard gevoel in de kamer. Sla een lucifer aan de geurkaars Pomegranate Delight en vul je winkel met een heerlijk thuisgevoel. Kies een van deze of een andere geur uit ons assortiment, maar kies steeds het aroma dat best bij jouw type business of merk past.

Geurspray

De Begeuren ® geurspay is al jaren een topproduct. Deze geur- & ontgeurspray met een speciale werking en emotie, op basis van etherische oliën, dankt zijn populariteit aan het gebruiksgemak. Afhankelijk van de grootte van de ruimte, een aantal keer sprayen en in geen tijd hul je je winkel of werkplek in een aangename geur. Diezelfde spray kan je ook gebruiken op paskamergordijnen, in schoenen of op kledij om je klant een extra geurbeleving te geven.

Sinds kort is het gamma uitgebreid met een aromatherapie lijn met 5 verschillende geuren, die elk een specifieke emotie opwekken. 100% bio en verkrijgbaar in een ecologische sprayfles van 1 l, 500 of 125 ml.

Coming soon

Bij Begeuren ® zitten we niet stil. We hebben groot nieuws. Nog dit najaar komen we uit met exclusieve en gloednieuwe geuren. Benieuwd naar onze geuren op maat van jouw bedrijf en merk? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wil je met zekerheid de juiste geurmarketing toepassen in je winkel of zaak? Vraag dan hier een gratis telefonisch geuradvies.

Copyright © 2020 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.