het ruikt hier naar liefde
Wat ruik jij als je aan Sinterklaas denkt?

Laat me raden … Je denkt waarschijnlijk aan

Je kindertijd of misschien wel aan die fijne momenten met je kinderen, je kleinkinderen rond een tafel gevuld met speelgoed, spelletjes, boeken, knutselmateriaal, … Sinterklaas brengt leuke herinneringen met zich mee.

MAAR WAT RUIK JE ALS je AAN SINTERKLAAS DENKT

De geur van zoete speculoos, verse mandarijntjesmarsepein en chocolade in 3 kleuren. Komt het water je reeds in de mond?

Wist je dat de geur van kaneel een beter geheugen bevordert? Niet voor niets dus dat Sinterklaas geen enkel braaf kind vergeet.

De geur van citrus gaat direct via ons reukorgaan naar ons hoofd en zorgt ervoor dat we ons beter, fitter en meer zelfzeker voelen. Geen wonder dus dat de Sint op zijn leeftijd nog steeds gezwind te paard rijdt.

Wie zoet is krijgt lekkere marsepein. Echte marsepein is gemaakt van amandelen. De geur van amandelen brengt rust en gezelligheid. Raar maar waar, deze geur scherpt ook de focus en concentratie aan. Dat heeft Zwarte Piet meer dan nodig om over de smalle randen van de daken te lopen.

De smaakpapillen worden dan weer geprikkeld door de geur van chocolade. Daarom dus, dat je niet enkel voor het paard, maar ook voor Zwarte Piet iets lekkers in je schoentje stopt

Wil je graag langer genieten van lekkere geuren ook al is het lekkers al lang opgesnoept? Dat kan.
Met de exclusieve Begeuren® geurkaars haal je elke sfeer meteen in huis, in je winkel, op kantoor of in je praktijkruimte. Bestel nu gemakkelijk online.

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.