het ruikt hier naar liefde
Biologisch ontgeuren met Begeuren ®

Heb je een gevoelige neus voor nare geurtjes? Dan komt je haar waarschijnlijk al recht bij de opsomming die straks volgt. Maar er is hoop. En die hoop is samen te vatten in twee woorden: biologisch ontgeuren. Een ontgeurder vernietigt deze onaangename geurtjes. Neem dan nog eens een biologische ontgeurder met 100% natuurlijke werking en je stapt met een gerust gemoed je huis binnen. En zelfs op jouw kantoor worden onfrisse geurtjes meteen weggewerkt.

Komen enkele van deze vieze geurtjes je bekend voor? Begin dan maar snel te ontgeuren!

  • Er zijn net rokers op bezoek geweest. Hoewel ze niet binnen gerookt hebben, blijft er verrassend veel rooklucht in je huis hangen. Wacht niet tot dit vanzelf weggaat. Zo kan je je nog uren ergeren aan dit geurtje. Ontgeur de ruimte direct met een ontgeurspray.

 

  • Wat zie je die lieve huisdieren van jou graag. Een hond of een kat. Of allebei. Deze trouwe dieren zijn een deel van het gezin. Maar geef toe, er hangt ook soms een geurtje aan. Laat dit je niet beletten om van hun aanwezigheid te genieten. Ontgeuren is de oplossing.

 

  • Het eten was heerlijk. Tijdens het klaarmaken komt de lekkere geur je tegemoet en krijg je het water in de mond. Maar na het eten mag die kookgeur best wel snel verdwijnen. Ontgeuren dus!

 

  • ‘I love the smell of coffee in the morning’. Toch stoort het je mateloos als je later de keuken binnenkomt en de geur van afgekoelde koffie je tegemoet komt. Spray even en ontgeur je leefruimte onmiddellijk.

 

  • De vuilbak. Het is een noodzakelijk kwaad in je keuken. Maar wat een geur kan dit met zich meebrengen. Telkens als het deksel opengaat spreidt een onaangename geur zich uit. Etensresten, oude kauwgom, kaaspelletjes, voedselverpakkingen,… Kon die nare geur maar even snel verdwijnen als dat ze gekomen is. Goed nieuws! Met een ontgeurder lukt dit perfect.

Ontdek onze geursprays en geurkaarsen in onze winkel.

Vraag naar advies bij geurexpert Anne Guffens: anne@begeuren.be of volg ons op Facebook voor nog meer ontgeurtips.

Copyright © 2021 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.