Ga voor aangename geuren in huis

Vieze geurtjes weg uit huis

In een huis gebeurt veel op een kleinere oppervlakte. Veel dagdagelijkse zaken brengen geurtjes met zich mee. Deze geuren blijven in de lucht hangen of kruipen in de stof van meubels of gordijnen.

Kookgeurtjes zijn op het eerste moment heel aangenaam. Maar als de honger gestild is zijn ze vaak storend. Dan heb je in de keuken nog de afvoer die wel eens onaangename geurtjes met zich meebrengt. Of een vuilbak met etensresten. Er is de wasmachine en de minder goed geurende was die op een wasbeurt wacht. En ga zo maar verder.

Dit is niet alleen onaangenaam. Het heeft een negatief effect op jouw gemoed. Hoe kan je na een drukke dag ontspannen met deze geuren rond jouw hoofd?

Laat onaangename geuren je niet stresseren. Wist je dat ontgeuren perfect mogelijk is? Het woord zegt het zelf. De producten van Begeuren® nemen onmiddellijk onaangename geurtjes weg. Ga voor een spray of een geurkaars.

Voordelen

N

Verminderde ziektekiemen in de lucht, dus goed voor de luchtwegen.

N

100% op basis van etherische oliën met een zuiverende werking

N

Minder ziekteverzuim omwille van bacteriële en virale luchtweginfecties.

Na het ontgeuren komt het Begeuren®

Het zou toch ideaal zijn om het ontgeuren te combineren met het verspreiden van een aangename geur? Dat doen de geursprays en geurkaarsen van Begeuren® voor jou. Laat je beroeren door de verschillende geuren. Elke geur wekt specifieke emoties op. Dit op een 100% natuurlijke manier. Begeuren® werkt met pure essentiële oliën. Ze zijn veilig, zuiveren de lucht en laten geen resten achter in je huis.

Even een greep uit het gamma van Begeuren®. Kies de geur die jou typeert en verspreid deze sfeer in jouw huis.
• Creëer een gevoel van rust en zuiverheid met de geur van groene thee.
• Combineer groene thee met jasmijn voor een zuiver, sensueel en elegant resultaat.
• Een vleugje citroen brengt frisheid in huis.
• De geur van witte thee is licht en sensueel.
• Sunrise brengt de geur van versgewassen linnen binnen.
• Begeuren® Fresh geurt neutraal en fris.