Geurmarketing in uw lingeriewinkel

%

MEER OMZET IN UW LINGERIEWINKEL

Een geurtoestel in uw lingeriewinkel verhoogt uw omzet. Klanten zijn relaxter en knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek uw geurmarketingoplossing.

Je klanten knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan € 1 per dag.

Voordelen

N

Stel je heel eenvoudig zelf in, zijn onderhoudsvriendelijk en verplaats je naar die plek waar er nood is.

N

Laten geen residu’s achter in airco’s of op het meubilair.

N

Zijn uitsluitend op natuurlijke basis en Ifra (International Fragrance association) goedgekeurd. Gegarandeerd veilig en gezond.

N

Zijn te gebruiken voor zowel kleine ruimtes (paskamer) als grote debieten (winkel, kantoor)

Verkoop meer lingerie dankzij geurmarketing

Lingerie kopen is voor je klant een verwenmoment. Een perfecte pasvorm is cruciaal. Bezorg jouw klant een totaalbeleving om in een optimale sfeer uit te kiezen en te passen. Wist je dat een aangename geur in jouw lingeriewinkel je omzet tot wel 7% doet stijgen? De klant neemt de tijd en keert in 16% van de gevallen sneller terug om bij jou aan te kopen.

Flexibele geurmarketing in jouw lingeriewinkel

Kies voor een geurtoestel van Begeuren®. Je stelt dit toestel heel eenvoudig zelf in. Het is onderhoudsvriendelijk en verplaatsbaar. Je past het debiet aan de grootte van de ruimte aan. Van paskamer tot winkel. Het is overal bruikbaar. De aroma’s laten geen residu achter op airco’s of meubels. Laat je lingeriewinkel zorgeloos en subtiel Begeuren®.

Een ideale geur in je lingeriewinkel voor een klein prijsje

De aroma’s van Begeuren® zijn 100% natuurlijk en goedgekeurd door de International Fragrance Association. Tegelijk nemen de toestellen vieze geurtjes weg. Je klanten worden gegarandeerd veilig en gezond in een begeurde omgeving ontvangen. Voor minder dan €1 per dag creëer je jouw eigen geuridentiteit.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief