Geurmarketing in uw showroom

%

MEER OMZET IN UW SHOWROOM

Een geurtoestel in uw winkel verhoogt uw omzet. Klanten zijn relaxter en knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek uw geurmarketingoplossing.

Je klanten knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan € 1 per dag.

Voordelen

N

Heb je tot 7% meer omzet en 100% tevreden klanten.

N

Is jouw showroom van alle vieze geurtjes ontdaan.

N

Kies je voor veilige en gezonde geurbestrijding.

Doe je omzet stijgen met de juiste geuren in jouw showroom

Geuren prikkelen niet alleen de zintuigen van je klanten. Ze beïnvloeden ook het koopgedrag. Laat dankzij de juiste geuren je omzet tot wel 7% stijgen. In een aangename omgeving zal een klant sneller tot een aankoop overgaan. Geur creëert ook herinneringen. Een bezoek aan jouw goed begeurde showroom laat een goede indruk na.

Geur geeft identiteit aan jouw showroom

Je showroom is een weerspiegeling van jouw identiteit. Zowel de inrichting als de producten en service bepalen je uitstraling. Maak het plaatje compleet met een op maat gemaakte geur van Begeuren®. Naast het verspreiden van een aangename geur staan de geurtoestellen ook in voor het wegnemen van vieze geurtjes. Geef jouw klanten de optimale totaalbeleving.

Laat jouw showroom voordelig Begeuren®

Denk je dat jouw showroom moeilijk te Begeuren® valt? Niets is minder waar. De juiste geurmachines zorgen voor een optimale verspreiding in grote open ruimtes. Gezonde en aangename lucht zonder residu’s achter te laten op producten of meubels. Dit biedt Begeuren® aan voor minder dan €1 per dag.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief