Geurmarketing op kantoor

%

MEER FOCUS OP KANTOOR!

Een professionele geurmachine op kantoor verhoogt de focus van de werknemers. Plus, het kantoor ruikt steeds fris, een aangename verwelkoming voor uw bezoekers. Wie kiest voor Begeuren®, kiest voor een veilige en gezonde geurbestrijding. En dit voor minder dan € 1 per dag.

Voordelen

N

Stel je heel eenvoudig zelf in, zijn onderhoudsvriendelijk en verplaats je naar die plek waar er nood is.

N

Laten geen residu's en airco's of op het meubilair.

N

Zijn uitsluitend op natuurlijke basis en Ifra (International Fragrance association) goedgekeurd. Gegarandeerd veilig en gezond.

N

Zijn te gebruiken voor zowel kleine ruimtes (vergaderzaal) als grote debieten (landschapsbureau)

Goede focus op kantoor door de juiste geuren

Efficiënt en productief op kantoor werken vraagt een goede focus van jouw medewerkers. Een productieve dag geeft zowel hen al jou een goed gevoel. Naast een goede akoestiek en de juiste verlichting, speelt ook geur een belangrijke rol. Verhoog de focus met wel 17% door de juiste geuren te verspreiden.

Geur brengt een gezonde en positieve sfeer op kantoor

Geurtoestellen van Begeuren® doen veel meer dan subtiel een aangename geur verspreiden. Het verdampen van etherische oliën zuiveren de lucht in jouw kantoor. Ze verminderen de ziektekiemen in de lucht. Dit verkleint de kans op luchtweginfecties. Bovendien spelen geuren in op de emoties van zowel jouw medewerkers als jouw klanten. De juiste geuren werken rustgevend.

Jouw kantoor optimaal Begeuren®

Werk je met een landschapsbureau? Of heb je verschillende kleine ruimtes in jouw kantoor? Voor elke toepassing bestaat er een geschikt geurtoestel dat 100% natuurlijke aroma’s verspreid en vieze geurtjes filtert. De ideale geur in jouw kantoor voor minder dan €1 per dag.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief