Geurmarketing voor de retail

%

MEER OMZET IN UW WINKEL

Een geurtoestel in uw winkel verhoogt uw omzet. Klanten zijn relaxter en knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek uw geurmarketingoplossing.

Je klanten knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan € 1 per dag.

Voordelen

N

Heb je tot 7% meer omzet en 100% tevreden klanten.

N

Ruikt je winkel steeds fris.

N

Kies je voor veilige en gezonde geurbestrijding.

Meer omzet in je lekker geurende winkel

Een geurtoestel in jouw winkel zorgt voor een ontspannen sfeer. Klanten zijn relaxed en nemen uitgebreid de tijd om de juiste keuze te maken. Bovendien gaan ze gemiddeld meer aankopen. De juiste geur doet jouw omzet tot wel 7% stijgen. Dankzij de aangename sfeer zijn 16% van de klanten sneller geneigd om terug te keren.

Een totaalbeleving met de juiste geur in jouw winkel

De juiste geur bouwt mee aan de identiteit van je winkel. Je creëert een totaalbeleving die jouw klanten niet snel zullen vergeten. Ga je voor een energieke geur of hou je van een ontspannend of sensueel geurtje? Begeuren® geeft jou een oplossing op maat voor een optimale geur en ontgeuring.

Voordelig Begeuren® in je winkel

Geurtoestellen en geurmachines zijn er voor winkels of ruimtes in alle maten. Van de pashokjes tot een open winkelruimte. Met de verplaatsbare en eenvoudig in te stellen toestellen is er een oplossing voor elke winkel. Je winkel ruikt steeds fris met de 100% natuurlijke aroma’s van Begeuren®. Dit voor minder dan €1 per dag.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief