Geurmarketing in de uitvaartzorg

EEN HOGER GEVOEL VAN GEBORGENHEID IN DE UITVAARTZORG

Professionele geurmarketing in de zorg leidt tot meer welzijnsgevoel. Gangen en lokalen ruiken steeds fris met onze veilige en gezonde geurbestrijding. Voor minder dan € 1 per dag.

Daarbij zorgt het tot 27% meer gevoel van geborgenheid bij rouwende naasten en het is een instant oplossing tegen onaangename geurtjes.

Voordelen

N

Stel je heel eenvoudig zelf in, zijn onderhoudsvriendelijk en verplaats je naar die plek waar er nood is.

N

Laten geen residu’s achter in airco’s of op het meubilair.

N

Zijn uitsluitend op natuurlijke basis en Ifra (International Fragrance association) goedgekeurd. Gegarandeerd veilig en gezond.

N

Zijn te gebruiken voor zowel kleine ruimtes (rouwkamers) als grote debieten (meditorium, toonzaal)

Welk toestel kies ik best?

Wens je een zorgeloze begeuring? Kies dan voor een toestel met ingebouwde timer zoals de Perfect Scents 4. Timer instellen volgens de bezoekuren, sterkte en intensiteit bepalen en klaar! Het toestel werkt volledig automatisch.

Te duur?

Het gebruik van geur in jouw funerarium hoeft helemaal geen grote investering te zijn. Integendeel. Voor minder dan €1 per dag heb je een oplossing die rust en tot 27% meer gevoel van geborgenheid opwekt. Een investering met 100% aandacht voor de emoties van de rouwenden.

Niet voor mijn funerarium

Dat kan. Het gebruik van de Begeuren geuroplossingen is niet voor iedereen. Alleen voor die funeraria die geloven in de kracht van geur om emoties te beïnvloeden en die geborgenheid bij de rouwenden centraal stelt.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief