Geurmarketing voor je winkel

%

MEER OMZET IN UW WINKEL

Een geurtoestel in uw winkel verhoogt uw omzet. Klanten zijn relaxter en knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek uw geurmarketingoplossing.

Je klanten knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan € 1 per dag.

Geur verhoogt de omzet van je winkel

Geuren beïnvloeden rechtstreeks de emoties en het gedrag van mensen. Een aangename geur in je winkel heeft een bewezen positief effect op het koopgedrag van je klanten. Een geurtoestel verhoogt de omzet gemiddeld met 7%. Bovendien keert 16% van de klanten sneller terug om in jouw winkel een aankoop te doen.

Identiteit en beleving in jouw winkel met geur

Heb je al eens stilgestaan bij geur als onderdeel van de merkidentiteit van jouw winkel? Een geur op maat speelt een grote rol in de totaalbeleving voor je klant. De geur vormt een geheel met de stijl van je producten, interieur en service. Bovendien gaan de geurtoestellen van Begeuren® ook ontgeuren. Weg met vieze geurtjes.

Jouw winkel natuurlijk en voordelig Begeuren®

Begeuren® biedt oplossingen en geuren op maat. Grote winkels, kleinere oppervlaktes, meerdere ruimtes,… Het juiste geurtoestel of de juiste geurmachine verspreidt de 100% natuurlijke aroma’s subtiel en optimaal. Ontdek jouw geurmarketingoplossing voor minder dan €1 per dag.

 

Volg ons zeker op Facebook , Instagram ,Youtube , LinkedIn

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief