Geurmarketing in de zorg

%

MEER WELZIJNSGEVOEL IN DE ZORG

Professionele geurmarketing in de zorg leidt tot meer welzijnsgevoel. Dokterspraktijken, woonzorgcentra, klinieken, kiné praktijken hebben nood aan een frisse werk -en leefomgeving. Dankzij de geuroplossingen van Begeuren® geniet je van de optimale geurbeleving voor jouw zorgproject. Aan de hand van geurmachines worden slechte geuren op natuurlijke wijze geneutraliseerd. Je krijgt er meteen de aangename frisse geuren voor in de plaats. Zo zie je maar dat een veilige en een gezonde geurbestrijding zorgt voor een instant welzijnsgevoel . Wij helpen jou graag verder met ons ruim gamma aan bio geuren. 

Voordelen

N

Krijgen mensen een instant een hoger welzijnsgevoel

N

Ruikt het steeds fris in gangen en lokalen

N

Kies je voor veilige en gezonde geurbestrijding

Zorg voor meer welzijn met de juiste geur

In je zorgvoorziening staat het welbevinden van de mensen elke dag centraal. Mentaal en fysiek welbevinden zijn cruciaal. Je wil iedereen een thuisgevoel geven. Een gevoel van geborgenheid. Heb je al eens aan geur gedacht? Begeuren® creëert deze sfeer met geuren op maat. Geurmarketing verhoogt het welzijnsgevoel in de zorg tot wel 27%.

Draag ook zorg voor een leuke geur voor de bezoekers

Sociale contacten zijn essentieel voor het welbevinden van de mensen. Hoe zorg je er voor dat bezoekers zich welkom voelen en hun bezoek toch wat langer maken dan voorzien? Laat een aangename geur door jouw zorgvoorziening waaien. Geuren dragen bij tot gezonde lucht. Frisse gangen en lokalen geven een goed gevoel.

Jouw zorgvoorziening voordelig Begeuren®

Begeuren® zorgt voor oplossingen en geuren op maat. Is er een grote ruimte? Of eerder meerdere kleine lokalen? Met het juiste geurtoestel of de juiste geurmachine verspreid je de 100% natuurlijke aroma’s overal optimaal. Bovendien zorgen deze toestellen voor een veilige en gezonde geurbestrijding. Dit alles voor minder dan €1 per dag.

Geuradvies aanvragen

Hoe groot is je zaak

In welke sector ben je actief