Geurmarketing in de uitvaartzorg

PROFESSIONELE GEUROPLOSSINGEN
VOOR DE UITVAARTSECTOR

Professionele geurmarketing in de zorg leidt tot meer welzijnsgevoel. Gangen en lokalen ruiken steeds fris met onze veilige en gezonde geurbestrijding. Voor minder dan € 1 per dag.

Daarbij zorgt het tot 27% meer gevoel van geborgenheid bij rouwende naasten en het is een instant oplossing tegen onaangename geurtjes.

N

tot 27% meer gevoel van geborgenheid bij rouwende

N

instant oplossingen tegen onaangename geuren

N

veilige en gezonde geurbestrijding - Ifra gecertificeerd

N

Natuurlijk product, bio & vegan, op basis van etherische oliën

Geuren brengen geborgenheid

Uitvaartcentra hebben een cruciale rol bij het einde van de levenskringloop. Tenminste, het einde van het leven van de overledene, maar niet dat van de omgeving. Een uitvaartcentrum is bijna het beginpunt van de rouw. Het is de eerste rustplaats van de persoon die is heengegaan. Eveneens een van de eerste punten waar rouwenden met hun recent verlies geconfronteerd worden. Misschien kwam het heel plots of net heel verwacht. Veel te jong of na een vruchtbare levenswandel. Emoties zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Emoties die geuit mogen en moeten worden. Creëer met geuren een sfeer waarin deze emoties een plaats krijgen.

De kracht van geur

Geuren hebben een heel bijzondere eigenschap. Ze prikkelen de hersenen rechtstreeks in de emotionele zone, zonder voorafgaand langs het verstandelijk redeneren te passeren. Je emoties worden dus beïnvloed door geuren. Geuren nemen de spanningen weg. Gesprekken onder rouwende familieleden of vrienden krijgen een andere invulling. Er is ruimte om dat cruciale rouwproces te starten.

Zelden stress door de juiste geuren

De druk op uitvaartcentra ligt vaak heel hoog. Geuren hebben een positief effect op de werksfeer. Periodes van grote drukte verlopen in alle sereniteit. Er is zelden stress. De geurtoestellen een week op non-actief zetten, zou de werksfeer snel terug doen omslaan. Ga met zorg om met het beroep én de collega’s.

Geur geeft identiteit

De geursystemen van Begeuren® Olfactif® brengen ook in de uitvaartsector meer eigenheid en karakter. Een geur roept herinneringen op. Laat dit vooral een goede herinnering zijn in moeilijke tijden voor de bezoekers. Een gevoel van geborgenheid. Een plek waar je veilig kan rouwen.

Elite

Voor aula’s

Cube

Voor groetkamers

Ontgeurgel

Voor koeling

Geurspray

Voor kledij & verzorging

Geurkaars

Voor sereniteit

Welk toestel kies ik best?

Wens je een zorgeloze begeuring? Kies dan voor een toestel met ingebouwde timer zoals de Perfect Scents 4. Timer instellen volgens de bezoekuren, sterkte en intensiteit bepalen en klaar! Het toestel werkt volledig automatisch.

Te duur?

Het gebruik van geur in jouw funerarium hoeft helemaal geen grote investering te zijn. Integendeel. Voor minder dan €1 per dag heb je een oplossing die rust en tot 27% meer gevoel van geborgenheid opwekt. Een investering met 100% aandacht voor de emoties van de rouwenden.

Niet voor mijn funerarium

Dat kan. Het gebruik van de Begeuren geuroplossingen is niet voor iedereen. Alleen voor die funeraria die geloven in de kracht van geur om emoties te beïnvloeden en die geborgenheid bij de rouwenden centraal stelt.

Geuradvies aanvragen

In welke sector ben je actief

Schrijf je hieronder in

Geuradvies ontvangen?

Begeuren®

Anne Guffens
Berkenlaan 25
2540 Hove

Contact

T: +32 476 32 53 44
M: anne@begeuren.be
BTW: BE0668.368.701

Alle prijzen in webshop zijn excl. btw

Privacy beleid | Algemene voorwaarden

© Copyright 2024 – Begeuren® – Alle rechten voorbehouden