Dirk Leenaerts, Hubo – Factor 10

Mijn vrouw is zeer tevreden met de geurkaarsen die ik online bestelde. Van een online shop verwacht je dat ze dat binnen de twee of drie dagen in een pakje thuis droppen. Bij Anne ging dat nog veel sneller … ze bezorgde dezelfde dag nog de geurkaarsen in een mooie cadeauverpakking op mijn firma. Die service hadden we niet gevraagd en ook niet verwacht. DAT is nu Anne Guffens ten voeten uit ; net iets meer geven dan verwacht wordt. En lekker ruiken dat die kaarsen doen ! Dikke Merci voor Anne van Begeuren Dirk & Ilse Leenaerts-Van Hoof

Hubo - Factor 10
Annick Nauwelaerts, Nauwelaerts Opticiens

Wanneer je je winkel een upgrade wil geven door mensen in een aangenaam geurend pand te laten binnen komen ben je bij Anne van Begeuren op het goede adres! Met de nodige deskundigheid toont ze de verschillende opties en laat je alles uitproberen. de Geuren van zijn divers en natuurlijk zodat mensen die bij ons binnenkomen allemaal verrast zijn door de aangename geur!

Nauwelaerts Opticiens
Maurice van Kerkoerle, Inner Strength

In mijn werk is het belangrijk om mensen te laten zien dat ‘Niets Onmogelijk’ is! Ik laat ze zien hoe hun wereld er uit ziet als ze gebruik maken van hun volledig potentieel! Om dat te realiseren zorg ik dat er zoveel mogelijk triggers zijn die mensen helpen om dat te zien. Één van de triggers is geur en dat is nu precies de reden waarom ik direct gebruik heb gemaakt van het briljante product van Anne. Het zorgt ervoor dat mensen in de juiste setting het gesprek kunnen ervaren. Het helpt ze (onbewust) te ontspannen, waardoor ze beter bij hun kern komen. Geur is een briljant iets, je herinnert je die altijd nog in een later stadium én het zorgt voor de juiste sfeer. Kortom, wil je jouw clienten vervoeren in jouw wereld, neem dan contact op met Anne.

Inner Strength
1 2 3 5