het ruikt hier naar liefde
Begeuren® wenst je een mijlpaal toe

Mijlpalen zijn belangrijke stappen in je levensverhaal. Bij kinderen gaat het over logische mijlpalen zoals stappen, praten of fietsen. In je volwassen leven bepaal je grotendeels zelf je mijlpalen. Op zakelijk vlak of op privé-vlak. Elke mijlpaal bepaalt het verdere verloop van je toekomst.

Wat betekent voor jou een mijlpaal in je leven?

Mijn mijlpaal was het opstarten van Begeuren® 12 jaar geleden. Van mijn passie maakte ik mijn job. En dat is toch het allermooiste dat er bestaat. Ik straal deze passie uit en ik deel die heel graag met mijn lieve klanten. Geuren maken mij gelukkig. Het is fantastisch om dit gevoel ook met anderen te delen. Meer omzet in de winkel. Meer kantoorgeluk. Meer welbevinden in emotionele beladen sectoren zoals uitvaartcentra. Een stimulans voor de gezondheid van medewerkers en patiënten in de gezondheidssector. Ik vind het prachtig om hieraan mee te werken en zo de passie van mijn klanten voor hun zaak te versterken.

Ik wens jou een mijlpaal toe voor het nieuwe jaar

Start eindelijk die hobby op waar je al zo lang van droomt. Of maak net als ik van je passie je beroep. Laat die rem los die je tegenhoudt. Ga voor jouw geluk.

 

Anne Guffens – geurexpert

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.