het ruikt hier naar liefde
Geurmarketing, dé energie en omzet boost

Geurmarketing, dé energie en omzet boost voor jouw winkel en bedrijf.

Geurmarketing of “de kracht van geur voor je zaak”, speelt in op de geurbeleving van je klant. Jij plaatst je klanten elke dag centraal en heet hen welkom met een optimale beleving. Geurmarketing is een energie en omzet boost voor jouw winkel en bedrijf.

Maar, doe jij dit al volgens de meest trendy manier, namelijk met een professionele geurverspreider in je zaak?
Wordt er in jouw zaak al een verkoopondersteunende geur verspreid?

Ja? Fantastisch. Dan behoor jij tot die selecte groep ondernemers die beseft dat de kracht van geur jou extra omzet oplevert. Jouw klanten wandelen je zaak binnen en zitten meteen in de hoogste koopversnelling. Om het beste effect te bekomen is het ontzettend belangrijk om geuren correct in te zetten. Dat lees je hierna.

Nee? Maar je kent winkels en bedrijven waar geuren al met succes zijn opgenomen in de marketingstrategie? Benieuwd of dit voor jou ook kan? Lees zeker verder.

De eerste keer

Je hoorde het vast al vaak zeggen en waarschijnlijk heb je het ook al persoonlijk kunnen ervaren: je hebt slechts 1 kans om een goede eerste indruk te maken.

Met het hedendaags online shoppen, is de koopbeleving zo vluchtig geworden.
Daarin kan en moet de retail hét verschil maken.

Een hartelijke welkom en een koopervaring gehuld in een passende geur, werken als een magneet om klanten naar je zaak te trekken. Omdat geuren automatisch en onbewust als een herinnering worden opgeslagen in onze hersenen, wordt er een wederkerende connectie opgebouwd die de band met je klant alleen maar hechter maakt, die verbindt.


Meer info

De geheime verleider

Je schenkt  veel aandacht aan de inrichting van je winkel of bedrijf. De juiste kleuren, de beste verlichting, muziek, …

Alles om jouw producten in de kijker te zetten.

Maar dacht je ook aan geur?
Wist je dat je dankzij het gebruik van geur en geursystemen een gemiddelde extra omzet van 7% realiseert in jouw winkel of showroom?
Heb je geen winkel, maar wel een kantoor? Dan bekom je maar liefst 17% meer efficiëntie tijdens het werken dankzij de verspreiding van de juiste geur door een geurmachine.
Tastbare cijfers die naast het positieve gevoel van je klant of medewerker, zichtbaar zijn op je balans.

Geen fabels maar feiten

Dat je omzetcijfer met 7% boost en dat de focus tot 17% scherper is, door het gebruik van een geurapparaat, heb je zonet gelezen. Dit is ook bewezen.

Studies tonen aan dat mensen zich beter voelen in een lekker ruikende ruimte.

Men voelt zich ‘op zijn gemak’, blijft langer vertoeven, koopt meer, betere focus en stapt met een positieve ‘mood’  je winkel of kantoor buiten. Wedden dat men met plezier terug komt?

Geur is emotie

Geen enkele geur is dezelfde en wat men voelt bij het ruiken van een geur is bij iedereen anders.
Je wenst toch ook dat de juiste geur het beoogde effect oplevert namelijk je klant in de juiste mood brengen om de koopervaring te optimaliseren en jouw verkoopcijfer verhogen? Enkel en alleen als jouw professionele geurverspreider juist is afgesteld met de meest optimale geur, passend bij jouw product en identiteit, zal je verhaal kloppen en je omzet boosten.

Bezin voor je aan de investering in geurmarketing begint.

Er zijn tal van geursystemen en aroma’s  op de markt, maar niet alles past voor jouw zaak of kantoor. Zo bestaan er verkoopondersteunende geuren, opbeurende geuren, ja, zelfs geuren die de romantiek in ons laten opwellen of zelfs als afrodisiacum werken. Kies daarom voor een geur die bij de identiteit van je winkel of kantoor past. Met het professioneel advies van geurexperte Anne Guffens van Begeuren® haal je meer dan 15 jaar expertise in huis  en kies je altijd voor het juiste geursysteem en de juiste geur.

Copyright © Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.

Begeuren 15 jaar

Begeuren® staat al meer dan 15 jaar voor pionierswerk en expertise rond aromatherapie en professionele geursystemen voor winkels, kantoren en de zorgsector. We zijn trots om telkens opnieuw nieuwe producten te lanceren. Begeuren en ontgeuren is onze passie. 


Meer info

Het kan ook vies ruiken

Zie je het reeds voor je de nachtmerrie van elke zelfstandige? Klanten die hun neus opkrullen bij het ruiken van rioolgeuren, zweetlucht en de geur van sigaretten? Begeuren mag dan heel belangrijk zijn, wees zeker dat ontgeuren van essentieel belang is.

Dankzij het begeuren trek je klanten aan, en dankzij het ontgeuren behoud je klanten in je zaak

De geurtechnologie van Begeuren® neutraliseert en vernietigt de slechte geurmoleculen. Al onze geuren zijn veilig en gezond in gebruik, allergievrij en daarenboven Ifra goedgekeurd (International Fragrance Institute).

International Fragrance Assiciation

Tal van winkels en kantoren zijn overtuigd van de kracht van geur en schenken hun klanten en medewerkers al jaren de beleving van geuren en aroma’s. Hun geursysteem is niet meer weg te denken in hun winkel, kantoor of showroom.

Ben jij ook benieuwd naar wat geur voor jou kan opleveren?
Wens jij meer te weten over de Begeuren® geurconcepten?
Word jij spoedig onze volgende believer?

Contacteer dan vandaag nog Anne Guffens, geurexperte van Begeuren®


7 misvattingen over geurmarketing, geurtoestellen en ontgeuren

Gerelateerde blogartikelen:
De 3 meest vieze geuren die je klanten doen lopen.
Geur is emotie, geur is herinnering, geur beïnvloedt.
De kracht van oosterse geuren.

Robb Zilla

Robb Zilla

Robb.Zilla juweelontwerp, Antwerpen

Sinds ik de geuren en de professionele geurverspreider van Begeuren® gebruik, ondervind ik een veel aangenamere sfeer in mijn juwelenzaak. de klanten zijn enthousiaster en gaan sneller over tot aankoop. Sindsdien ervaar ik meer terugkomende klanten.
Daarenboven gaan de zaken nog beter dan vroeger, top gewoon.
Begeuren® staat voor geurmarketing die écht werkt.

©Begeuren

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.