het ruikt hier naar liefde
Altijd een fris hoofd op kantoor dankzij ontgeuren

Jouw kantoren zijn een belangrijke draaischijf binnen je bedrijf. Het is de plaats waar plannen en ideeën vorm krijgen. Waar je team hechter wordt. Waar de puntjes op de i gezet worden. En waar je jouw klanten onthaalt. Jouw klanten en medewerkers zijn onmisbaar. Zonder hen geen omzet. Zonder hen geen bedrijf. Daarom zijn jouw kantoren modern en netjes. Ze zijn de eerste indruk voor je klant. Ze zijn de werkplek van je medewerkers. Alles oogt perfect. Maar wat zegt je reukorgaan? Jouw kantoor mag nog zo prachtig zijn als het maar kan. Elk onaangenaam geurtje is een afknapper. Jouw klant haakt af. Jouw medewerkers worden slechtgezind en werken minder efficiënt. Allesbehalve stimulerend voor je omzet. Elke poging om dit aan te pakken gaat de mist in. Wat nu? Het antwoord is simpel. Gebruik producten die je kantoor ontgeuren. Neem die vieze geurtjes weg.

Kantoren en een mix van geuren

In een kantoor hangt een mix van geuren. Zeker sinds de trend van de landschapskantoren opgekomen is. De open keuken brengt de geur van koffie, maar ook van vuile afwas en afvoer. Telkens als de deur van de toiletten opengaat komen de bijhorende aroma’s je tegemoet. En dan zijn er nog de zwetende collega’s, zeker als de zomerzon begint door te breken. Na enkele uren wordt dit een stevige mengelmoes die de ruimte vult. Ramen openzetten helpt. Al werken de meeste kantoorgebouwen tegenwoordig met een ander vertilatiesysteem. Ramen blijven toe. Het werkt verstikkend. Stel je voor hoe je klant zich voelt bij het binnenkomen van je kantoren. Het liefst wil je klant rechtsomkeer maken en frisse lucht gaan opsnuiven. En je medewerkers hebben hetzelfde gevoel. Je ziet hun productiviteit uur na uur dalen. Hun humor slaat om. De sfeer op kantoor gaat onder nul.

Het belang van ontgeuren in je kantoren

Ontgeuren gaat snel en gemakkelijk. Je ontgeurt door producten van 100% natuurlijke oorsprong te verspreiden. Handmatig met een geurspray. Of automatisch via een geurtoestel gekoppeld aan je ventilatiesysteem. Geen chemisch geurende toestanden. Wel biologische producten die bijdragen tot de gezondheid van iedereen. De etherische oliën nemen de vieze geurtjes weg en gaan een subtiele geur verspreiden. Ze werken antibacterieel en antiviraal. Onbewust beïnvloedt dit systeem het humeur van je klanten en medewerkers. In positieve zin uiteraard. De mix aan geuren is verdwenen. De focus stijgt. De klant sluit een extra deal. Je kantoren geuren naar succes.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.