Professionele geurmarketing. Begeuren en ontgeuren voor winkel, kantoor en zorg.

Winkel

%

Meer omzet in uw winkel?

Een geurtoestel in uw winkel verhoogt uw omzet. Klanten zijn relaxter en knappen niet langer af op vieze geurtjes. Ontdek uw geurmarketingoplossing.

Kantoor

%

Meer focus op het kantoor?

Een professionele geurmachine op kantoor verhoogt de focus van de werknemers. Plus, het kantoor ruikt steeds fris, een aangename verwelkoming voor uw bezoekers.

Zorg

%

Meer welzijn in de zorg?

Professionele geurmarketing in de zorg leidt tot meer welzijnsgevoel. Gangen en lokalen ruiken steeds fris met onze veilige en gezonde geurbestrijding.

Volg ons zeker op volgende kanalen: FacebookInstagram
Youtube en LinkedIn

HET RUIKT HIER NAAR SUCCES ©

Dirk Leenaerts, Hubo – Factor 10
Dirk Leenaerts, Hubo
Hubo - Factor 10

Mijn vrouw is zeer tevreden met de geurkaarsen die ik online bestelde. Van een online shop verwacht je dat ze dat binnen de twee of drie dagen in een pakje thuis droppen. Bij Anne ging dat nog veel sneller … ze bezorgde dezelfde dag nog de geurkaarsen in een mooie cadeauverpakking op mijn firma. Die service hadden we niet gevraagd en ook niet verwacht. DAT is nu Anne Guffens ten voeten uit ; net iets meer geven dan verwacht wordt. En lekker ruiken dat die kaarsen doen ! Dikke Merci voor Anne van Begeuren Dirk & Ilse Leenaerts-Van Hoof

Annick Nauwelaerts, Nauwelaerts Opticiens
Annick Nauwelaerts
Nauwelaerts Opticiens

Wanneer je je winkel een upgrade wil geven door mensen in een aangenaam geurend pand te laten binnen komen ben je bij Anne van Begeuren op het goede adres! Met de nodige deskundigheid toont ze de verschillende opties en laat je alles uitproberen. de Geuren van zijn divers en natuurlijk zodat mensen die bij ons binnenkomen allemaal verrast zijn door de aangename geur!

Kurt Van Tendeloo, Hygieia
Kurt Van Tendeloo
Hygieia

Anne heeft meteen de koe bij de horens gevat, gebeld en mijn klant gerust gesteld dat alles in orde zou komen en dat er snel een oplossing geboden kan worden. De dag nadien had Anne al een afspraak gemaakt. Uiteindelijk kom ik na enkele weken terug bij mijn klant en hij sprak me spontaan aan dat de storende geur volledig was verdwenen en er zelfs een aangename geur in de zaak aanwezig was. Hij heeft dan ook beslist om een order te plaatsen bij Anne en de geur van succes in zijn zaak te laten ruiken. Dank je wel Anne om samen met Hygieia mee na te denken en oplossingen te bieden bij onze ondertussen gezamelijke klant.

Steven Selleslags, Activate.me bvba
Steven Selleslags
Activate.me bvba

Geweldig om met Anne samen te werken. Naast een uitstekende service en kwaliteit van geurkaarsen krijg je er nog een geweldige portie enthousiasme bovenop. Meer dan tevreden en de kaarsen branden nog steeds!

Monique Van Bavel
Monique Van Bavel

“waargebeurd verhaal: had tijdens kerstperiode een kaasschotel in mijn nieuwe wagen laten staan. De dag erna was mijn wagen doordrongen van de lekkere stankgeur van de kazen. Paniek , mijn nieuwe wagen! Heb de spray van begeuren gebruikt en wonder boven wonder de stankgeur verdween als sneeuw voor de zon. Bedankt Begeuren!!”

waarom kiezen voor Begeuren®?

N

100% veilige producten, op basis van natuurlijke producten

N

Begeuren en ontgeuren in 1 product

N

Meer dan 20 jaar geurexpertise

N

Professioneel geuradvies

N

Familiebedrijf

Over ons

Anne Guffens is geurexpert en de drijvende kracht achter Begeuren®.
Als kind al raakte ze begeesterd door alles wat met geur te maken heeft.
Ze ontwikkelde niet alleen een gevoel voor geur en geur-emotie, maar ook een goede neus voor zaken. Jouw zaken!

Laatste nieuws

Biologisch ontgeuren met Begeuren®

Biologisch ontgeuren met Begeuren®

Heb je een gevoelige neus voor nare geurtjes? Dan komt je haar waarschijnlijk al recht bij de opsomming die straks volgt. Maar er is hoop. En die hoop is samen te vatten in één woord: ontgeuren. Een ontgeurder vernietigt deze onaangename geurtjes. Neem dan nog eens...

Lees meer

Geurmarketing in je zaak gebruiken?

Geurmarketing in je zaak gebruiken? In een wereld waar marketingstrategieën steeds geavanceerder worden, is het van essentieel belang om unieke en effectieve manieren te vinden om jouw merk te onderscheiden. Geurmarketing is zo'n innovatieve benadering. Het is niet...

Lees meer
Moeder & kind

Moeder & kind

Wist je dat een baby al na een paar dagen de geur van mama herkent? De geur van je moeder is in een mensenleven ontzettend belangrijk. Je zal die altijd en overal kunnen onderscheiden. Logisch ook, want de geur is voor ieder mens uniek, zo persoonlijk als een...

Lees meer