het ruikt hier naar liefde
Je showroom ontgeuren is meer omzet creëren

In jouw showroom staan alle nieuwste producten. Wagens, meubels, badkamers, moto’s,… De showroom is gemaakt om je grote producten te presenteren aan het publiek. Of noem ze jouw klanten, want het doel is je publiek aan te zetten tot een aankoop. Jouw aanbod is tiptop in orde. Je service is onberispelijk. Je showroom blinkt tot in de kleinste hoekjes. Je bent hier terecht superfier op. Maar hoe zit het met de geur in je showroom? Want die geur bepaalt de eerste indruk. En een verkoop valt of staat door de eerste indruk. Geur is een dominant zintuig. Je showroom mag nog zo mooi zijn en je aanbod zo aantrekkelijk. Vieze geuren vegen in een keer de goede eerste indruk weg. Neem deze onaangename geuren weg. Ontgeur je showroom en zie je omzet stijgen.

Welke geuren hangen in je showroom?

Jouw showroom is gevuld met nieuwe producten. En die geuren nog naar hun grondstoffen. Verf, plastic, rubber, olie,… Uitlaatgassen in je showroom met wagens. Lakken en lijmen in je showroom met badkamers. Muffe stoffen in je showroom met meubels. Deze chemische geuren prikkelen je neus. Maar niet op de juiste manier. Jouw klant wil zo snel mogelijk terug naar buiten. Je showroom is groot en moeilijk te verluchten. Hoe krijg je dan toch deze geuren weg? Laat deze geuren je klanten niet wegjagen. Ga voor een automatisch geurtoestel om te ontgeuren.

Hoe werkt ontgeuren voor je showroom?

Jouw showroom heeft een ventilatiesysteem. Daar koppel je een automatisch geurtoestel aan. Uit dit geurtoestel komen biologische aroma’s. Deze zijn gemaakt van etherische oliën van natuurlijke oorsprong. Deze oliën hebben enkele bijzondere eigenschappen. Ten eerste nemen ze onaangename geuren weg. Ten tweede verspreiden ze een subtiele geur die onmiddellijk je juiste emoties bij je klant opwekken. De klant heeft onmiddellijk vertrouwen in je product. Het plaatje van je prachtige showroom met de geur die je opsnuift klopt perfect. Jouw klant voelt dat je oog hebt voor kwaliteit. De deal is rond.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Copyright © 2022 Begeuren®, Alle rechten voorbehouden.